Gürer, Atalay’ı destekleyerek çekildi

Gürer, Atalay’ı destekleyerek çekildi Gürer, Atalay’ı destekleyerek çekildi
A- A+

Bolu Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerine sayılı günler kala, adayların seçim çalışmaları da hızını arttırarak devam ediyor. Mevcut Başkan Hakkı Fidan’ın sağlık problemleri nedeniyle iki dönemdir yürüttüğü Başkanlık görevine bu seçimlerde yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından yeni bir sürece girilen Oda seçimlerinde, son olarak Yazıören Köyü Muhtarı Abdullah Özkan da adaylığını açıkladı.

Muhtarlar Odasında toplantı

Ziraat Odası Başkanlığı seçimleri öncesi dün Bolu Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen’in organize ettiği toplantıda bir araya gelen Muhtarlar ve Delegeler, Başkan adayları İsmail Gürer ve Erdal Atalay ile bir araya geldi. Yapılan toplantı sonrası İsmail Gürer sürpriz bir açıklama yaparak Taşoluk Muhtarı Erdal Atalay lehine seçimlerden çekildi. İkili Muhtar ve Delegelerin önünde el sıkışarak toplantıdan ayrılırken, böylelikle Ziraat Odası seçimleri öncesi sıcak bir gelişme yaşanmış oldu.

Aday sayısı yine 3 oldu

Ziraat Odası Başkanı Hakkı Fidan’ın Yönetiminde Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Selim Özer’i desteklediği seçimlerde dün yaşanan gelişme sonrası, aday sayısı yine 4’ten 3’e düştü. Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerinde Erdal Atalay, Abdullah Özkan ve Selim Özer, Başkanlık için yarışacaklar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler